Glassmenageriet på Hadeland selger unikt glass, retro og design hovedsaklig fra tiden 1950 og fremover.

Glassmenageriet har en samling av kunstglass fra 1950 som, etter samleres mening, er mer unik enn tilsvarende ved Hadeland Glassverk. Du inviteres herved til et besøk, til en prat om kunstglass og til å handle god design og kunst! Se et utvalg av norsk kunstglass av høy kvalitet her.

 

Glassmenageriet ligger i Meieribakken 1 i Jevnaker, 100 meter fra Hadeland Glassverk, på andre siden av jernbaneundergangen. Butikken har et unikt utvalg glass, retro og design, spesielt fra tiden 50- 60-tallet da Hadeland Glassverk deltok i verdenseliten og vant stor ære i Europa og USA med bl.a. glass laget på Hadeland. Glassmenageriet har fokus på utsøkt retro og design fra norske og skandinaviske designere.

Denne nettsiden, butikken.glassmenageriet.no – som ikke drives som ordinær nettbutikk – oppdaterer hele tiden med nye ting og med priser på en del. Pga ulik kvalitet på varene, oppgis priser på enkelte varer kun på forespørsel.

Varer som sendes, pakkes godt og sendes som Norgespakke. Det betyr sporing og det betyr sikkerhet for at de kommer hele og raskt frem. Følg også med på Facebook / Instagram og på finn.no.

På nettsiden www.glassmenageriet.no får du info om norske kunstglass-designere, kunst- og håndverks-designere og om norsk glasshistorie. Begge nettsidene drives av Glassmenageriet.