Forum for norsk kunstglass etter 1950

with No Comments

Butikken
“Forum for norsk kunstglass fra 1950 til i dag” er en gruppe på Facebook for kunstglass av god kvalitet. Vi ønsker interesserte velkommen til å melde seg inn i gruppen.
Kunstglass er oftest signert og er unike arbeider i små serier. Endel kunstglass som ikke er signert, kan allikevel være utsøkte arbeider. Ønsket er at medlemmer bruker gruppen til å vise bilder av egne kunstglass-arbeider til glede og inspirasjon for andre. Men den skal også være for hjelp, kunnskap og info for dere som har arbeider som er ukjente.
Gruppen er ikke ment for masseproduserte gjenstander som finnes i ordinære kataloger fra produsenter! Slike poster vil ikke bli godkjendt. Standard krystallvaser med sandblåst eller slipt motiv faller ikke inn under kunstglass for denne gruppen. Det samme gjelder vinglass med farget stett/klokke av forskjellig slag.
Det er opprettet album for forskjellige designere/glassblåsere slik at alle kan dele informasjon og søke ny kunnskap. Det er ikke en gruppe for salg og verdisetting.
https://www.facebook.com/groups/498318155819769